Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Klaićevoj

Pijan vozač Škode teško ozlijedio radnika Čistoće

Čistoća
Petar Glebov/PIXSELL
17.02.2013.
u 13:55

Vozač Škode naletio je na radnika Čistoće koji je kupio kante te mu je prikliještio noge uz kamion. Vozilo Čistoće je imao upaljenu "rotirku", ali vozač ga nije primijetio na vrijeme.

Pijani vozač je jučer oko 23 sata sa Škodom teško ozlijedio pješaka u Klaićevoj ulici u Zagrebu.

35-godišnjem vozaču Škode policija je izmjerila 1,81 promil alkohola u krvi, a zbog prebrze vožnje naletio je na 32-godišnjeg pješaka koji se nalazi iza zaustavljenog kamiona kojim je upravljao 36-godišnjak. Teško ozlijeđeni pješak je prebačen u bolnicu u Dubravi.

24sata pišu da je vozač Škode naletio na radnika Čistoće koji je kupio kante te mu je prikliještio noge uz kamion. Vozilo Čistoće je imao upaljenu "rotirku", ali vozač ga nije primijetio na vrijeme.

>>Dvije prometne u Zvonimirovoj ulici, tri osobe ozlijeđene

 

Komentara 4

CH
chemica
14:09 17.02.2013.

Nejasno mi je zašto su jadnog čovjeka vozili u "bolnicu na kraju grada" nego u Traumatološku ili na Rebro. Mrze ga pa žele da umre u tom svinjcu u Dubravi? Što se tiče alkosa za volanom...He, he, he. Kada je frendu u sličnoj nesreći došao ceh na 25 iljadarki samo zato jer je vozio pijan...Dan danas mu nije jasno kako je to policija procijenila štetu na oba vozila na dvije tisuće kuna, a on Osiguranju mora platiti deset puta više. U međuvremenu mu je stigla ovrha na više od pedeset tisuća kuna. To isto čeka i ovu oblijanu životinju koja je osakatila čovjeka. Koliko će ga samo to koštati...Sto-dvjesto tisuća kuna? Ajajaj. Zbog "jedne", ma možda "dvije" pivice. Naravno da je i opet samo pitanje vremena kada će isti takav moron ponovno nekog unesrećiti. Profesorka koja je osakatila vojnika na mostu nije bila dovoljna opomena maloumnima pa što bi ih onda ovo prisililo da bar malo razmisle o svojim postupcima? Biti toliko malo pametan...

SA
sargu123
16:58 17.02.2013.

Nemojte ružno govoriti i pisati o vozaču Škode. Sigurno je i taj od one "zlatne mladeži" a roditelji se društveno prihvatljivo ponašaju. Kao uostalom i onaj sa Svetica koji je odjednom postao drugooptuženi a ubio je samo dvije osobe, od toga jedno dijete. I sad odjednom trpi jezive traume, dok je opisivao svoje divljanje na Facebook-u tih trauma nije bilo . Baš čudno.

AA
aabbcc
22:23 17.02.2013.

. Pa dobro i sretno je prosao radnik Čistoće, mogao ga je ubiti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije